Valnesdagen 2012

Invitasjon til Valnesdagen 2012

                                                                                                         

8. sept.arrangeres Valnesdagen for 3. gang. I den forbindelse inviterer vi medlemmer, bygdas befolkning og hytteeiere i Valnes/Fjell- området og andre interesserte til å delta med salg av ulike produkter. Leien blir satt til kr 100 pr utstiller.

Utstillere

Vi har begrenset med plass, så vi må gå etter ”først til mølla” prinsippet, samtidig som vi forbeholder oss retten til å få litt variasjon i produktene. Utstillerne kan velge om de vil være ute eller inne. Utendørs må dere selv skaffe bord og event telt. Har du noe å selge ta kontakt for påmelding til Solfrid Sandmo, tlf. 916 19 970, e-post sosandmo@online.noeller Anita Fagermo, tlf 970 13 929.

Lopper

Vi tenker også å ha et loppemarked. Har du ”ting og tang” du ønsker å kvitte deg med (ikke klær og store møbler) ta kontakt med Solfrid Sandmo, tlf. 916 19 970, e-post sosandmo@online.noeller Ann-Helen Hustad, tlf 975 75 907, e-post annhelenhus@live.no  Loppene må bringes til ungdomshuset.

 

Matserveringa blir i partytelt, hvor det blir kafè med salg av møsbrømlefser med mer.

 

Det blir tombola og loddsalg.

 

Ulike aktiviteter for barn kan være aktuelt, likeså teknikker av husflidprodukter, demonstrasjoner av produkter og lignende. Har du noe du kan bidra med er vi åpne for innspill. Ta kontakt med Solfrid.

 

Vi ønsker gamle og nye utstillere hjertelig velkommen til Valnesdagen 2012.

 

Valnes, 25. juni 2012

 

Med vennlig hilsen

Komiteèn for Valnesdagen.